20 Yılı aşkın bilgi ve tecrübeyi bilgisayar teknik servis hizmetine çevirdik.

Bir bilgi işlem firması, başka bir tabir ile teknik servis tarafında ihtiyacınız olan ve bu sektörde çözüm aradığınız hemen her konuda destek yada bilgi alabileceğiniz, işlerinizin minimum seviyede aksamaya uğrayarak sorunlarınızın çözüme ulaştırılacağı bir teknik servis yapısı ile uzun zamandır ertelediğimiz hizmetlerimizi öncelikli olarak Avcılar ve çevresinde başlatmış bulunmaktayız.

Bilgisayar tamir ve bakım sektörünün ihtiyaçla paralel büyümesi ile birlikte basit tabir ile merdiven altı yada internet-cafe modeli teknik servislerin artması ile destek alan firmalar tarafında yaşanan sorunlar, zaman kayıpları, çözümsüz işler ve maddi zararlar da artmıştır. Özellikle son dönemlerde firmaların en büyük sorunu olan Cryptlocker olarak bilinen ve Ransomware olarak adlandırılan fidye yazılımların da artması ile hem firma bilgilerinin güvenliği hemde firma internet alt yapısının da korunması büyük önem taşımaya başlamıştır. Merdiven altı firmalardan çözüm arayışına giden ve bu sorunlar ile karşı karşıya kalan kuruluşlar sorunun çözümünün pek mümkün olmadığını öğrenene dek yaşadıkları ekstra kayıplar ve işlerinin durması gibi sorunlar ilede uğraşmak zorunda kalmaktadırlar.

Firmanız için PrioTek olarak 20 yılı aşkın tecrübe ile edindiğimiz bilgi birikimi yardımı ile internet alt yapısı kurulumundan, sistem odalarının hazırlanması, bilgisayarlarınızın kurulumları, soruna göre yerinde tamir bakım hizmetleri, yazılımlarınızın lisanslanması, internet altyapınız, bu alt yapının güvenliği, sunucu kurulumları, yönetimleri, web tabanlı hizmerler başlıcaları olmak üzere pek çok alanda destek vermekteyiz.

Çok yakında hizmete alaçağımız tam teşekküllü yerinde servis hizmetimiz ile arızası önemli boyutta olan sorunlu bilgisayarınız yada sunucunuz aciliyete göre ofis içerisinden çıkmadan olabilecek tüm arıza testleri yapılarak en kısa zamanda faaliyete giçirilecek ekiple de hizmetinizde olacağız.

En önemli hizmetlerimizden birisi ise teknik servis elemanını dönemsel yada proje bazlı de süreli olarak tarafımızdan ofis bünyenizde çalışacak şekilde temin edebilmeniz olacaktır. Bu sayede işleriniz ile ilgili destek her daim elinizin altında olacak, personel ile alakalı sorunlar durumunda en kisa zamanda sorununuza destek verebilecek başka personel tahsis edilecektir. İş sürekliliği için çok önemli olan personel ihtiyacı ve düzenliliği gibi ciddi bir konuda böyle bir desteği alabileceğiniz başka firma bulunmamaktadır.

Hizmetlerimiz ve sizler için neler yapabileceğimizi görüşmek üzere ofisimizde yada iş yerinizde sizleri ziyaret etmekten mutluluk duyarız.

 

“Bilgi işlem alanında yaşamış olduğunuz yada yaşayabileceğiniz hemen her sorunu biliyoruz. Sizi bizden iyi kim anlayabilir?”

 

İletişim içinPrioTeknik İletişim

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir