Unity üzerinde oyun geliştirmek için programcı aranıyor.

Unity üzerinde proje olarak başlayan ve geliştirmeye başladığımız, senaryosu ve senaryoları hazır, karakterleri hazır, şehirleri yapılmaya başlanmış olan single player ve multi player desteği olacak olan, item, puan, xp ve steam entegrasyonu olmasını planladığımız oyun için C# yada Java ile Unity üzerinde kodlama yapmış olan ekip arkadaşları aramaktayız.

Amacımız öncelikli olarak oyunu hayata geçirmek ve her adımda bir ekleme ve ilerleme ile farklı şehirler farklı senaryolar etrafında gelişen 3th person oyuncu kontrolü olan genelde oyun içerisindeki kullanılan araba etrafında süregelecek eventlar çerçevesinde ilerleyecek bir oyun tasarlamış bulunmaktayız. Random karakter mekanikleri ve yapay zekası olacak olan (aşırı detaylı olmayacak), şehir içi belirli olayların yapay zekası olan, yakın gelecekte multiplayer sistemi entegre edilerek geliştirilecek olan oyunda asıl maksat devasa bir oyun yaratmak yerine hayata geçirilecek olan bir proje ve oyun arası bu oyunlada oyuncuların zaman geçirebilecekleri eğlenceli ve sürükleyici bir platform yaratmayı amaçlamaktayız.

İş bitirme kapasitesine sahip herkes ile çalışmaya hazırız. Kendi ofisimizde çalışma alanı ve teknik imkanımız da bulunmaktadır. Yaz döneminde yeterli konuma getirmeyi planladığımız oyun için ihtiyaçlarımızı karşılamak ve imkanlarımızı arttırmak için sponsor çalışmalarımız da başlamıştır. Oyun içi pek çok reklam imkanı da yaratılarak sponsorları göz önüne çıkararak daha katılımcı olmaları sağlanacaktır.

Açıklamalarımızdan da anlayacağınız üzere genel olarak bütün planlama ve hazırlıklar tamamlandı. Tek eksiğimiz sizsiniz. Lütfen bu sayfayı ilgilenebilecek arkadaşlarınıza iletiniz. Katkı sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız bizimle irtibata geçiniz. Ofisimize uğrayıp bizimle tanışınız. Böylece hep birlikte bir hayali gerçeğe dönüştürelim.

iletisim at prioteknik.com     facebook/priotek

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir