PrioLab Hizmete Giriyor. Hemde Ücretsiz Eğitimleri İle…

Gençlerimizin gelişimi ve teknoloji ile bağlarını doğru kullanabilmelerini sağlamak için hedeflediğimiz eğitim labaratuvarı çalışmalarımız son safhalarına ulaştı.

Açıldığımız günden bu yana gençler ile birlikte çeşitli çalışmalar, eğitimler, hatta oyun platformları hazırlamaya kadar gidecek pek çok çalışma yaptık. Bu süre içerisinde de hedeflediğimiz amacımız her zaman bir eğitim labaratuvarı kurarak temel elektronikten, elektro-mekanik cihazlara, bilgisayar bileşenlerinden programcılığa pek çok alanda eğitim vererek gençlere katkı sağlamak ve onları daha etkin ve faydalı bireyler haline getirebilmekti.

Kısacası birkaç ufak tefek eksiğimiz olmasına rağmen yaz tatilinin de yaklaşması ile çalışmalarımızı son noktasına getirmiş bulunmaktayız. 12-17 yaş arası bu tip bir eğitim ve labaratuvar ortamı içerisinde yer almak isteyen çocuğunuz, yakınınızın oğlu yada kızı her kim olur ise lütfen bizim ile irtibata geçin. Yada gelin görüşelim. Yaz tatili içerisinde zaman aralıklarımızı oluşturarak birlikte size en uygun zamanda labaratuvar ortamımız ve eğitimlerimizden faydalanmasını sağlayalım. Birlikte yepyeni ürünler yapalım. Özellikle yaşlılarımızın meşhur “başımıza icat  çıkarma” tabirlerine inat bir sürü icat çıkaralım. Hem onlar kendilerini geliştirsin hem biz onlara daha faydalı olmak için gelişelim. Öğrenip, eğlenip, yarışsınlar bilinçli bireyler olsunlar.

Sadece merakınızı dahi gidermek için lütfen bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin. Öncelikli iletişim yolunuz e-posta yada Facebook/priotek üzerinden olur ise daha verimli olacaktır.

Eğer biz bu eğitimler ve labaratuvar ortamı ile gençlerimize 1 birim katkı sağlayacak ise siz bu eğitimlere gençleri yönlendirerek 1000 birim katkı sağlamış olacaksınız.

Labaratuvarımızdan görüntüler:

_20160617_152057

_20160617_152505

_20160617_151002

Leave a Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir